top of page

NİLGÜN BODUR KİMDİR?

yazar nilgün bodur çok satan kitaplar kişisel gelişime debiyat

1974 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Nilgün Bodur, Avusturya Kız Lisesinin ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

2020 yılında ise, felsefe, psikoloji ve sosyolojiye bilim dallarına çocukluğundan beri olan ilgisi sebebiyle, 2. lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitimini sürdürmeye karar veren yazar, 2023 yılı itibarıyla sosyoloji eğitiminin son yılını da tamamlayarak Felsefe bölümünde akademik kariyer yapmayı hedeflemekte.

Kurumsal kariyerinde, Eren Holding çatısı altında bulunan, Burberry, Lacoste, Swatch, Gant, G-star, Coach, Nautica ve Calvin Klein gibi birçok yabancı markanın yanısıra Damat ve Desa gibi yerli markalar bünyesinde 20 yılı aşkın süre görev yapan Nilgün Bodur, Kurumsal İletişim, Reklam ve Pazarlama konularında gerçekleştirdiği, kendisine ve çalıştığı firmalara dünya çapında ödüller kazandıran yaratıcı projelerle de perakende sektörünün önde gelen pazarlama ve iletişim uzmanlarından biri olarak yer aldı.

Sosyal medya platformlarında paylaştığı fikirler ve yazdığı makalelerle geniş kitlelerin ve özellikle de kadınların dikkatini çeken Nilgün Bodur, kısa süre içerisinde farklı kalemi ve okurlarına samimi gelen ve yakın hissettiren, toplumsal konularla ilgili görüşlerini ve insan ilişkileri konusundaki şahsi felsefesini, oldukça sansürsüz ve içtenlikle dile getirmesinin de etkisiyle geniş kitlelerin sevgisini kazandı.

"Sıradaki Teşekkürüm Bana Yanlış Yapanlara" adlı ilk kitabını, 2017 yılında çıkaran Nilgün Bodur’un, takip eden beş yıl içerisinde, Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim”, “Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan”, “Akıllandım Artık Şimdi Daha Deliyim”, “Kaideye Tamah Etmeyen İstisnadır Hayat” adlı kitaplarının da raflarda yerlerini almasıyla, toplamda beş kitaba imza attı ve tüm kitaplarıyla çok satanlar listelerinin zirvesine çıkmayı başardı.Sosyoloji diplomasını ise, konunun kişisel ilgi alanı olmasından doğan bir sonuç olarak değil, ödemesi gereken bir borç olarak gördüğünü ifade ediyor.

Herhangi bir konuda uzman unvanına sahip olmadan geniş kitlelere hitap etmeyi etik bulmadığını belirtirken hatalı yönlendirmelere de sebebiyet vereceğini dile getiren yazar, takipçi kitlesini arttırmak için değil de takipçilerine duyduğu saygı sebebiyle ikinci üniversite eğitimini almaya karar verdiğini açıklıyor.

Sosyoloji diplomasını ise, konunun kişisel ilgi alanı olmasından doğan bir sonuç olarak değil, takipçilerine ödemesi gereken bir borç olarak gördüğünü ifade ediyor.

bottom of page
facebook-domain-verification=cr1jatye9p6rqtr00or7igequrndrz 605995041